Telefon: +3670-6180517

A díjszabás 2022. 02.01-től érvényes!

Az árak változtatásának jogát fenntartom!

Fizetési rend: A vizsgálatok, felmérések díját előre utalással vagy a helyszínen készpénzben van lehetőség rendezni. A tréningek díját a hónap első foglalkozásáig átutalással vagy a hónap első foglalkozása alkalmával a helyszínen készpénzben egyenlítheti ki.

Banki átutalási fizetési mód választása esetén, az OTP Banknál vezetett számlaszámra utalhatja a bérletek díját:

Kedvezményezett neve: B. Torbavecz Csilla

Számlaszám: 11773391-12445824

A közlemény rovatban a könnyebb azonosítás érdekében kérem feltüntetni a saját/gyermek nevét.

Hiányzások - Bérleteseknek :

1-3 alkalmas hiányzások: az összes alkalmat be kell pótolni az adott hónapban vagy pedig a következőben. Előre tudott hiányzásokat akár már a hiányzás előtt is lehet pótolni, szintén extra alkalom/alkalmak beiktatásával.

Tréning lemondása:

A tréningek lemondására betegség esetén kerülhet sor. A lemondást legkésőbb 24 órával az egyeztetett időpont előtt kérem telefonon vagy sms-ben jelezni! Amennyiben a lemondás a fejlesztés napján történik vagy a gyermek/felnőtt a fejlesztés időpontjában nem jelenik meg, úgy az alkalom igénybevettnek minősül és levonásra kerül a bérletből.

További információk:

A bérleteket 8 hét alatt kell felhasználni!

A Neurofeedback tréningek összességében 30-40 percesek ( maga a tréning 25 perc! ), az előre egyeztetett időponttól számítva. Az időpontokat 45 percenként osztom ki. Késés esetén nincs mód az óra hosszabbítására!

A fenti szabályozás minden esetben a tréningek/fejlesztések hatékonyságát és megfelelő kivitelezését szolgálják. Megértését köszönöm!

Amennyiben kérdése van a Neurofeedback tréninggel kapcsolatban, keressen bizalommal!

B. Torbavecz Csilla +3670-6180517

Email: neurotarnamera@gmail.com

A díjszabásról az Árak menüpont alatt tájékozódhat.