Neurofeedback - általában - az agy szinkronizálása

A Neurofeedback egy agyhullám tréning, amely egyrészt egy terápiás eljárás bizonyos tünetekkel járó állapotok javítására, másrészt egy modern tanulási rendszer, amellyel fokozni lehet az agy teljesítményét. A Neurofeedback minden esetben az agyműködést optimalizálja.

 

 

Neurofeedback Tarnaméra Amplitudó tréninget folytat egy Procomp 2 orvosi EEG készülékkel.

Tanulás-, és vizsgateljesítmény növelése

Jobb felfogóképesség a javult koncentrációs készség révén,jobb alvás és pihentebb regenerációs fázisok az intenzív tanulással töltött napok alatt,a nehezebb és logikai tartalmak intuitívabb  megértése.

 

Sportolók teljesítményének növelése

 

Az optimális agyműködés sportágaktól függetlenül az egyik alapja a sportsikerek elérésének. Minél optimálisabb az agyi működés, annál jobbak a sportoló kognitív funkciói is. A Neuro-Feedback egy rendkívül hatásos technika az agyműködés optimalizálására, ami hozzásegíti a sportolót a legjobb teljesítmény eléréséhez.

 

 

Felelős posztban dolgozó üzletemberek és Managerek teljesítmény növelése

A mindig jobb és jobb teljesítmény folyamatos koncentrálást, összpontosítást kíván az agytól, miközben szüntelenül zavaróingerek érkeznek a környezetből. Annak ellenére, hogy a különböző feladatok eltérő módon használják az agy egyes területeit, a Neuro-Feedback összességében javítja a döntéshozó azon képességét, hogy a zavaró tényezők kizárásával maximálisan fókuszálni tudjon az adott feladatra.

 

 

Relaxáció a Stress Controll Suite Bio-Feedback programmal

Az ujjakra felszerelt bőrhőmérséklet és bőrellenállás érzékelő szenzorok segítségével azonnal képet kapunk, hogy a test, mikor kerül relaxált állapotba. Ezt tanulja meg a test a gép segítségével.

Amennyiben kérdése van a Neurofeedback tréninggel kapcsolatban, keressen bizalommal!

B. Torbavecz Csilla +3670-6180517

Email: neurotarnamera@gmail.com

A díjszabásról az Árak menüpont alatt tájékozódhat.